Tips: Du har en eldre versjon av nettleseren Internet Explorer
For å få en best mulig opplevelser av å bruke våre nettsider, anbefaler vi deg å laste ned en nyere versjon av Internet Explorer.
Alternativt kan du velge en annen moderne nettleser som feks Firefox, Opera eller Google Chrome.
Dersom du har jobb pc, bør du kontakte IT-ansvarlig.

Gode tradisjoner siden 1866!

Norgesmøllene AS er en av landets ledende næringsmiddelbedrifter innenfor melbaserte produkter. Vår merkevare i butikkhyllene, bakerier, industri og storhusholdning er Møllerens. For å lese mer om våre produkter og for å se våre forbruker nettsider klikk her eller gå inn på www.mollerens.no!

Møllerens

 

Kjerneverdier

Norgesmøllene AS virksomhet er inndelt i de fire hovedområdene Dagligvare, Bakeri, Industri og Storhusholdning.  Gjennom våre ansatte, produkter og tjenester legger bedriften til grunn et verdisett basert på Kvalitet, Opprinnelse, Levende og Aktuell.

Norgesmøllenes historie

Norgesmøllenes historie strekker seg over 140 år tilbake i tid da Gerdt H. Meyer sikret seg vannrettighetene i Vaksdalsvassdraget. Vaksdal mølle var ferdig bygget i 1872. I dag består selskapet av ca 160 ansatte og er en moderne næringsmiddelbedrift basert på gamle tradisjoner.

Vaksdal Posepakkeri

Forretningside

Vi ønsker at forbruker gjennom å prøve våre produkter skal oppleve; at produktene er lettvint å lage, resultatet blir vellykket og smaker godt. Og ikke minst at forbrukerens "gjester" føler seg vel..

Visjon

Vi skal skape bakeglede!