Middag
Tips: Du har en eldre versjon av nettleseren Internet Explorer
For å få en best mulig opplevelser av å bruke våre nettsider, anbefaler vi deg å laste ned en nyere versjon av Internet Explorer.
Alternativt kan du velge en annen moderne nettleser som feks Firefox, Opera eller Google Chrome.
Dersom du har jobb pc, bør du kontakte IT-ansvarlig.

Risotto med fisk og reker

En smakfull og eksotisk risotto med laks og reker, som inneholder fett av den hjertevennlige typen.

Dette trenger du:

200 g byggris
6 dl vann
40 g green curry spice miks
1 1/2 dl kokosmelk 10%
1 grønn paprika
50 g sukkererter
200 g ferske reker
400 g laks/ ørret
4 ss frisk persille

Slik gjør du:

Tilsett vann i en kjele og kok opp. Klipp opp posene med byggris og tilsett det sammen med currymiksen. La det koke i ca 5 minutter.

Tilsett kokosmelk og la det koke videre i 5 minutter til.
Skjær fisk og paprika i biter og tilsett det i sausen. La det trekke i ca 5 minutter.
Pill rekene og tilsett dem i risottoen de siste 2 minuttene.

Strø over finhakkede sukkererter og persille rett før servering.

Server risotto med salat til.



Kilde: Grete Roede AS

Omregning av måleenheter

 
Risotto med fisk og reker
Møllerens produkter i denne oppskriften: