Møllerens Inspirasjonsdag 2017 – hold av 14. september!

I Norgesmøllene har vi gjennom en årrekke invitert våre forretningsforbindelser til Møllerens Inspirasjonsdag, så også i 2017 hvor arrangementet vil finne sted 14. september i Oslo.

Vi tar gjennom arrangementet initiativ til en felles faglig arena for inspirasjon, nettverk og bakeglede for alle som jobber med mel og korn i bakeri, dagligvare, industri og storhusholdning. Konferansen adresserer aktuelle tema som skal gi deltakerne et tydeligere bilde på de viktigste mulighetene og utfordringene i bransjen og hva vi kan gjøre for å møte morgendagens krav fra kunder og forbrukere.

Vi er i innspurten på å bestemme innholdet i det faglige programmet og invitasjoner sendes ut i disse dager. Ambisjonen for årets arrangement, som alle tidligere år, er selvsagt å igjen toppe programmet både på relevans og faglig innhold. 

Nytt i år er Møllerens Inspirasjonspris, som deles ut for første gang i 2017. Dette er en ærespris som tildeles den/eller de som over tid har utmerket seg spesielt positivt i bransjen.