Olaf Tufte og Møllerens lanserer ny norsk havregryn

Møllerens og Olaf Tufte har inngått samarbeid. Målet er å tilby Norsk havre med den aller høyeste kvalitet. I takt med nordmenns ønsker om å spise lokal norsk mat er det gledelig for oss å tilby den helnorske nyheten Møllerens Havregryn.

- Jeg er kompromissløs i min tilnærming til mitt arbeid. Dette innebærer blant annet at kosthold er meget viktig for meg. Gjennom samarbeidet med Møllerens håper jeg at nordmenn i enda større grad får opp øynene for hvor fantastisk havre er som matvare sier konkurranseroer, bonde og olympisk mester Olaf Tufte.

- Min familie og jeg er oppvokst på havre, og vi dyrker havre på Tufte gård. Havregrøt eller gryn tilfører den energien jeg trenger og gir meg alltid en god start på dagen. Havre kan jeg med hånden på hjertet anbefale til alle. Samarbeidet med Møllerens hvor vi utvikler nye spennende havreprodukter er derfor både relevant og meget spennende, sier Tufte.

Nyheten Møllerens Havregryn:

  • Møllerens Havregryn består av fyldige, smakfulle kvalitetsgryn fra Solør.
  • For å foredle havren har Møllerens i år åpnet en helt ny og moderne havremølle i Skien. På denne møllen er vi i stand til å ta frem havregryn av den aller høyeste kvalitet.
  • Møllerens Havregryn inneholder lite væske og er valset ekstra tynne. Havren varmebehandles lenge for å gi en nøtteaktig og rund smak. Det er dette som gjør Møllerens Havregryn så gode på konsistens og smak.
  • Møllerens havregryn er Nyt Norge- og nøkkelhulls merket kvalitetsprodukt.

 

Produktene i den nye Møllerens Havregryn serien er: