Møllerens visjon er at
vi skal skape bakeglede!

Våre kjerneverdier er viktige for vårt produktspekter.
Disse verdiene er at vi skal levere i henhold til:
Stolt, Fremtidsrettet, Lagspiller, Kvalitet.

 

Vi ønsker å være en støttespiller for deg slik at du sikrer kvalitet til dine kunder. Du skal være sikker på å få gode innspill og ideer, at du er garantert stabil kvalitet, og at våre konsulenter til en hver tid vil være behjelpelig om du skulle trenge vår assistanse.

 

 

NY BROSJYRE - Møllerens Surdeig

Møllerens har et bredt utvalg surdeig både i tørr og flytende form og med ulike syregrad. Surdeigene er 100 % naturlige, de inneholder ingen tilsetnings- eller andre fyllstoffer. De er enkle å bruke og ikke minst er de kostnadseffektive i bruk.

Last ned brosjyre

Sommerlig inspirasjon fra Møllerens

Sommer betyr deilige måltider ute ved grillen, det betyr piknik på stranden og en matbit i parken. Det er fokus på god smak og gjerne litt enklere løsninger. Bak et utvalg fristende sommerprodukter, vi har råvarene og inspirasjonen som skal til.

Last ned inspirasjon

 

Havreinspirasjon fra Møllerens

Møllerens nye Havremølle i Skien tilbyr et stort utvalg av havreprodukter med unik smak og høy kvalitet!

Solid kompetanse om korn kombinert med norske, sunne og naturlige råvarer er det beste utgangspunkt for mange spennende og velsmakende brød- og bakervarer.

Last ned brosjyre

 

ROBUST sammalt mel!

Visste du at ROBUST mel gir deg unike muligheter til å forbedre brødvarene dine? Nå følger vi opp fjorårets lansering med en ny sammalt variant. Les mer om serien ved å laste ned brosjyre her.

Last ned brosjyre