Visjon & verdier

Vi ønsker at alle våre kunder gjennom å prøve våre produkter skal oppleve at produktene er lettvint å lage, resultatet blir vellykket og at det smaker godt. 

Vår visjon er

“vi skaper bakeglede”

Våre verdier er

Kvalitet

Denne verdien henspiller på både Møllerens produkter og Møllerens ansatte og hva våre kunder kan forvente i møte med begge. 

Opprinnelse

Møllerens fylte 150 år i 2016! Møllerens har jobbet med kornbaserte produkter siden 1866. Vi er et heleid norsk selskap som helt fra oppstart i 1866 har basert all drift på det solide håndverket. Vi er fagfolk som kan korn. Hos oss finner du både møllermestere, bakermestere, bakere, ernæringsspesialister og matentusiaster.  Vårt mål er at du som spiser våre produkter skal oppleve at de både gjør godt og smaker godt! For å gi våre kunder den aller beste matopplevelsen bruker vi også vårt nettverk med korneksperter som er de aller mest kunnskapsrike i Norge, Skandinavia og Europa. Sammen finner vi det beste kornet og bearbeider det som bare vi kan.

Levende 

Møllerens er i konstant endring i takt med tiden vi til enhver tid lever i, og endringer i kundens behov. Vår kultur preges av å være personlig, positiv, uformell og imøtekommende. Vi kaller dette i sum å være et levende selskap. Over 150 år med tradisjon og samlet kunnskap danner grunnmuren.

Aktuell

Møllerens er et gammelt selskap og over 150 år med tradisjon og samlet kunnskap setter vi inn i arbeidet med å utvikle, tilpasse og tilby produkter og tjenester som er aktuelle ved at de passer perfekt inn i den til enhver tid gjeldende tidsånd.