![Jøran Totland Stangervåg ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/690x390/1710504582/joeran-ute-c-3.jpg)
Jøran Totland Stangervåg ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene
Jøran Totland Stangervåg er glad han er tilbake i selskapet han forlot for et par år siden. Som ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene AS opplever han returen som å komme hjem
Les mer
![Sjekk ut vårens nyheter 2024](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/690x390/1708595685/nyheter-produkt-feb-24-v4.png)
Sjekk ut vårens nyheter 2024
Vi presenterer en spennende nyhet til pizzaentusiasten, den nye tette melposen som bidrar til redusert matsvinn, og nye gode og næringsrike Urkraft-produkter av havre som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller på tur
Les mer
![Nå blir det 25 tonn ekstra fiber til det norske folk hvert år!](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1698401461/2023-09-11-moellerens-broedmikser-web-21.jpg)
Nå blir det 25 tonn ekstra fiber til det norske folk hvert år!
![Bakemikser inspirasjon og tips](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1694075388/moellerens-66.jpg)
Bakemikser inspirasjon og tips
Møllerens Brødmikser har gjort det enkelt å bake med surdeig og malt! Brødmiksene kan også brukes til langt mer enn å bake brød.
Les mer
![Visste du at sammalt er det samme som fullkorn?](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1679666425/havre-aks-og-korn.jpg)
Visste du at sammalt er det samme som fullkorn?
At melet er sammalt betyr at vi bruker hele kornet når vi lager melet. Både skall, kjerne og kime. Dette melet blir ofte også kalt fullkornsmel, som betyr at hele kornet er i bruk. Sammalt- og fullkornsmel er med andre ord det samme.
Les mer
![De beste ønsker for det nye året 2023!](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1672305623/nyttaar-2023-fotokred-fly.jpg)
De beste ønsker for det nye året 2023!
![Grøt passer til alle anledninger – hverdag og fest](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1600953056/sp5a9615-copy.jpg)
Grøt passer til alle anledninger – hverdag og fest
Den 23. oktober feirer vi grøtens dag. Det er ikke uten grunn av grøt har blitt veldig populært de siste årene. Det er sunt, enkelt å lage og smaker godt!
Les mer
![Hver dag er en brøddag](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1665564860/grovbakst-broed-bakeri.jpg)
Hver dag er en brøddag
Hver dag er en god brøddag, og søndag 16. oktober er til og med hele verdens brøddag. Vi håper du er med å markere denne dagen gjennom å kjøpe deg et godt brød fra bakeren eller at du baker et godt brød selv!
Les mer
![Kakene som gir feststemning i mai](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1651490588/moellerens-festkaker.jpg)
Kakene som gir feststemning i mai
Nå i mai kommer festdagene på løpende bånd. Vi skal selvfølgelig feire Norge i rødt, hvitt og blått. Og kanskje du har en konfirmant i hus? At det endelig er lyse kvelder med milde temperaturer gir også grunn til et høyt hurra og de beste kakene bakt fra bunnen av. Her har vi samlet kakene som garantert vil skape feststemning!
Les mer
![Sjekk ut våre kriminelt gode påskeoppskrifter](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1645012328/moellerens-paaske-bygg-og-bananlapper-1.jpg)
Sjekk ut våre kriminelt gode påskeoppskrifter
Påsken er tid for kos, tur og påskekrim. Her finner du kriminelt gode oppskrifter som garantert vil få deg i påskestemning - enten du skal ut på tur, kose deg med lange påskefrokoster eller invitere til besøk. Vi håper du lar deg friste til å bake og servere nystekt bakst i påsken.
Les mer
![Slik lykkes du med surdeig](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1642666105/surdeigsbroed.jpg)
Slik lykkes du med surdeig
Har du lyst å bake med surdeig? Når du først mestrer teknikken kan du bake mange ulike typer bakst. Vi viser deg hvordan du kommer i gang
Les mer
![Oppskriften på kos er boller og hvetebakst](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1636014714/moellerens-hoest-boller-eple-og-vaniljekrem.jpg)
Oppskriften på kos er boller og hvetebakst
Det passer alltid å servere boller! Vi kaller det oppskriften på kos og god stemning. Våre bakere liker å servere boller i ulike former og smaksvarianter. Har du lyst å prøve dette selv? Her er våre tips og varianter av boller
Les mer
![Nå blir det enkelt å spise glutenfritt – og sunt](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1633425978/glutenfri-3-116.jpg)
Nå blir det enkelt å spise glutenfritt – og sunt
Hva med smakfull glutenfri bakst som du kun trenger å varme i ovnen før de er klare for å spises? Møllerens lanserer nå fire nye produkter som passer til enhver anledning.
Les mer
![Slik elter du deigen](https://d1m0j39xrfg8wk.cloudfront.net/media/rc/340x270/1626438018/deig-hender-istock-492222798.jpg)
Slik elter du deigen
Å elte deigen er veldig viktig for å få et godt bakeresultat. Det er ikke så vanskelig å elte deigen riktig, vi vil derfor gi deg noen gode råd om elting
Les mer