El-bil fra Møllerens vunnet av Sunniva Nåmdal fra Knarvik

Torsdag 21 februar ble nøklene til en ny BMW i3 overlevert til den heldige vinneren av Møllerens klimasmart konkurranse

 

Møllerens har i over 150 år forsynt norske hjem med mel og kornbaserte produkter. I en tid hvor klimaet er i endring, og bærekraftig matproduksjon bør stå sentralt, er vi stolte over at våre produkter er noe av det mest klimasmarte du kan spise.   

Konkurranse på melposene

Møllerens har i hele 2018 hatt en forbrukerkonkurranse på melposene hvor man kunne sende inn en beskrivelse av hva man gjorde for å være klimasmart i hverdagen. Hver måned ble det kåret en vinner som fikk disponere en klimasmart El bil i et par uker, og en av disse vinner nå til slutt bilen til odel og eie. Vi ønsket på denne måten å markere hvor smart det er å leve på en bærekraftig og klimavennlig måte. 

Adm. direktør Bjørn Gjethammer, salgs- og markedsdirektør Jan Tvinnereim og KAM Bjarte Arnesen overleverte bilen til Sunniva Nåmdal. Hun overbeviste oss om at hun er en verdig vinner av Møllerens klimasmart konkurranse.

En lykkelig vinner

Det er de mange små grep i hverdagens om er viktig. Sunniva lar bilen stå på korte turer, som for henne tilsvarer over 1 mil hver dag. Og ikke minst har hun fokus på å lære opp neste generasjon i være klimasmart.

- Tusen takk for at jeg ble den heldige vinner av en klimasmart BMW! Jeg er veldig opptatt av miljøet og at vi alle forsøker å være mest mulig beviste i forhold til det.  Jeg har to barn på 4 og 5 år, som spør mamma hver gang de skal kaste noe hvilket boss det skal i, så de vil forhåpentligvis ta tradisjonen videre. Vi kildesorterer alt. Og mor plukker til og med plast ol, opp ifra restavfall om noen har lagt feil. Vi bruker heller sykkelvogn til barnehagen enn å kjøre vår diesel Volvo når vi skal på jobb og i barnehage. Når vi nå har fått el-bil, vil vi og bruke vogn og sykkel de dagene været tillater det, siden det uansett er bedre for miljøet, og oss! Jeg er meget takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være med i konkurransen, og at jeg fikk bidra til oppmerksomhet rundt en så viktig sak, sier Sunniva Nåmdal.