Glutenfri Gla' nyhet

Vi i Møllerens gleder oss stort over å kunne presentere fem nye glutenfrie halvstekte brødprodukter

I en hektisk hverdag er det ikke alltid like lett å finne tid til å bake fra bunnen av. Nå får du Møllerens Ferdigbakt – en serie sunne halvstekte produkter som gir deg nystekt brødmat på under 15 minutter. Serien består av Grovbrød med frø, Havrebrød, Grove Briks, Frøbriks og Lyse Baguetter. 

Møllerens Ferdigbakt produkter har et lavt salt- og sukkerinnhold, og de grove produktene har et høyt innhold av fiber. Vi benytter nøkkelhull og grovhetsskala på de produkter hvor det er aktuelt, slik at du enkelt kan velge det produktet som passer for deg.

Samtlige produkter er selvsagt norskprodusert.

Møllerens Ferdigbakt Grovbrød med frø er et grovt brød med deilig smak av havre, linfrø og solsikkekjerner. Et smakfullt brød som passer like godt i matpakka som til helge frokosten. Brødet er 63% grovt og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Havrebrød er et halvgrovt brød uten frø og kjerner, men har en deilig smak av havre. Et perfekt hverdagsbrød for både liten og stor. Brødet er 39% grovt og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Frøbriks har en deilig smak av havre, chiafrø og solsikkekjerner. Smakfulle briks som passer perfekt til frokost eller i matpakken. Posen inneholder tre halvgrove briks som er 39% grove og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Grove Briks er uten frø og kjerner, men har en deilig smak av havre. Et perfekt hverdagsprodukt for liten og stor. Tre halvgrove briks som er 39% grove og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Lyse Baguetter har en smakfull sprø skorpe og luftig kjerne. Passer perfekt som tilbehør til middagen, eller til å nytes med deilig pålegg på. Produktet inneholder tre baguetter.

Du finner dem i Fri-For hyllen hos Extra, Obs, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, Meny, Joker, Bunnpris, Kiwi, Rema og Spar.

Nå enda luftigere bakst!

Vi er hele tiden ute etter å forbedre oss. Har du innspill, ros eller ris etter å ha smakt produktene, så vil vi gjerne høre fra deg på forbrukerkontakt@norgesmollene.no. Vi har allerede justert produksjonen etter en slik tilbakemelding. Resultat – enda luftigere og bedre produkter!