Møllerens hjemmebakt

For deg som vil spise sunt, enkelt og godt!

For mange er brødmaten en selvfølgelig del av hverdagen. Brød, og spesielt grovt brød gjør godt for kroppen. Grovt brød inneholder både fiber og fullkorn, vitaminer og mineraler. Nøkkelhullet og Brødskalaen er gode hjelpemidler når du velger til hverdags. Ingenting smaker bedre enn rykende ferskt brød som du i tillegg har bakt selv. 

Møllerens hjemmebaktserie består av en serie brødblandinger med naturlige ingredienser ferdig blandet for deg. Tilsett kun vann og gjær. Bak 2 saftige brød eller bruk brødblandingen som utgangspunkt for ulike typer bakverk.

Hvorfor bruke en ferdig blanding?

Brødblandingene gir deg en god mulighet til å bake deilige nybakte brød hjemme på ditt eget kjøkken uten å kjøpe en rekke ingredienser og blande selv. Du trenger ingen oppskrift, Møllerens egne bakere har utviklet gode oppskrifter og blandinger for deg. Det er enkelt og lettvint. Man bruker hele posen med en gang, ikke noe lagring av melposer i skuffer og skap. Blandingene er nøye sammensatt av fine og grove melsorter, havregryn og frø. 

12 gode oppskrifter

Møllerens hjemmebaktblandinger kan brukes til mer enn brød. Vi har samlet 12 gode oppskrifter som vi håper kan inspirere deg til enkle, sunne og gode bakevarer.