Norges beste produsent av glutenfri mat

Norsk Cøliakiforening (NCF) har kåret Møllerens til Norges beste produsent av glutenfrie produkter i 2019. Den offisielle kåringen fant sted søndag 17. november 2019

I begrunnelsen som følger årets pris trekker NCF frem både størrelsen på sortimentet, produktenes kvalitet og deres tilgjengelighet i hele landet:

"Årets glutenfrie bedrift 2019 i kategori produsenter tildeles Norgesmøllene AS, for deres møysommelige utvikling av og satsing på gode glutenfrie produkter! Norgesmøllene har i løpet av få år opparbeidet et stort sortiment av ulike typer glutenfritt mel og melmikser. I arbeidet vektlegger de viktige kvaliteter som smak, konsistens, utseende og sunnhet. Emballasjen er delikat og tydelig merket, både når det gjelder innhold, bruksmåte og symbolbruk. Produktene deres er tilgjengelige i flere kjeder over hele landet. De jobber kontinuerlig med å forbedre produktene i forhold til forbrukernes erfaringer og ønsker. En stor honnør til Norgesmøllene for deres fremragende innsats for tilbud og spredning av gode, glutenfrie produkter!"

Martha Stokka og Henriette Thomsen tok imot prisen på vegne av Møllerens (FOTO: Olav Urdahl)

Vårt mål er at allergier ikke være et hinder for å kunne spise velsmakende og sunne bakverk. Vi er derfor glade og takknemlig for at Møllerens produktene våre blir så godt mottatt.  

Vi skal være ledende i vår bransje på kornbaserte produkter og våre glutenfrie produkter er med på å underbygge denne posisjonen. NCF har jevnlig gitt oss tilbakemeldinger og formidlet ønsker fra de som bruker glutenfrie produkter i hverdagen. Dette har vært svært verdifullt for oss! Vi er takknemlig for det gode samarbeidet med NCF, og virkelig glade og stolte mottakere av denne fine hedersprisen. Vi vil gjøre det vi kan for å leve opp til de forventninger som følger med en slik pris. 

Les mer om Møllerens glutenfri produkter og baketips