Nystekte rundstykker når det passer deg

Sett deigen på kvelden, la den heve på kjøkkenbenken over natten, og stek smakfulle rundstykker til frokost dagen etter. Eller rør deigen raskt sammen før du drar på jobb om morgenen for nystekte rundstykker til kveldsmaten. Med vår spennende produktnyhet blir dette enda enklere å få til.

Nyhet - Møllerens eltefrie grove rundstykker

Er du en av dem som tenker at hjemmelaget brød er tidkrevende og vanskelig å få til i en hektisk hverdag? Da er eltefri baking noe for deg. Nå får du Møllerens eltefire grove rundstykker, en grov bakeblanding fra møllen vår i Vaksdal som gir saftige rundstykker med minimal innsats.

Enklere blir det ikke

Det er ikke rart at eltefri baking er blitt så populært når det er så enkelt å få til et godt resultat. Eltefri baking kjennetegnes av lang hevetid (som vekker enzymer i deigen) og lite gjær. Rør deigen raskt sammen uten å elte. Selve hevingen er fleksibel, alt fra 5 til 15 timer, slik at du kan tilpasse bakingen til en travel hverdag. Det kan høres litt lenge ut, men det er den fleksible prosessen som gjør eltefri baking så praktisk.

Sunn bakst

Møllerens eltefrie grove rundstykker er en grov bakeblanding i tråd med helsedirektorats anbefalinger om grove korn-og brødprodukter. Nyheten har nøkkelhull og 57% grovhet fra sammalt hvete, sammalt rug og hvetekli. I tillegg god smak fra surdeig, linfrø og solsikkefrø. Kanskje dette blir din nye hverdagsfavoritt?

Tilgjengelig i Norgesgruppens butikker

Møllerens Eltefrie rundstykker er fast hyllevare hos Meny, Spar, Kiwi og Bunnpris fra februar 2021. Spør betjeningen dersom du ikke finner produktet hos Joker.