Møllerens har gjort bakingen enda enklere!

Med de nye brødmiksproduktene "En form for baking" får du den deilige smaken av Møllerens bestselgere Kornbrød og Havrebrød i en enda enklere form

Møllerens har over 150 år med kunnskap og erfaring om korn- og bakervarer og hvordan nordmenn ønsker at bakverk skal smake. At vi er leverandør av Norges mest solgte brødmikser, og er Norges største leverandør av kvalitetsmel til bakeri i hele landet, viser at vi tar brød på alvor.

46% av nordmenn velger ferdige brødblandinger fordi "det er raskt" (KILDE: IPSOS 2018) Vi har tatt dette på alvor og laget en ny variant brødmiks som gir nybakt brød på 1 time.

I september 2018 lanserer Møllerens to nye produkter i hjemmebaktserien: En form for baking – Kornbrød og En form for baking – Havrebrød. Med de nye brødmiksproduktene En form for baking får du den deilige smaken av Møllerens bestselgere Kornbrød og Havrebrød i en enda enklere form. Du tilsetter bare vann – rør, hev og stek i den medfølgende pappformen.

Begge produktene er nøkkelhullmerket.

Perfekt på travle hverdager, eller til helge- og hyttefrokosten.

Havrebrød

Havrebrød er et deilig familiebrød med havregryn og fullkornshvete. Brødet er grovt med en grovhet på 63 %

 

Kornbrød

I Kornbrød gjør sammensetningen av ulike korn- og frøsorter av beste kvalitet at du får et saftig brød med god smak. Brødet er halvgrovt med en grovhet på 36 %

 

Produktene er tilgjengelig i REMA, Meny, Kiwi, Joker, Spar og Bunnpris.

 

Se hvor enkelt