Møllerens Inspirasjonsdag 2018 - hold av torsdag 6. september!

 

Den 6. september arrangeres Møllerens Inspirasjonsdag for de som jobber med mel- og kornbaserte produkter innen bakeri, storhusholdning, industri og dagligvare. 

 

Fjerde året på rad

Det er fjerde året på rad at Norgesmøllene samler viktige aktører i bransjen til å dele erfaringer og bli inspirert. Arrangementet har utviklet seg til å bli en viktig faglig arena for bransjen, og i fjor var rundt 130-140 aktører til stede.

 

Oppmerksomhet og påvirkning

Årets tema er oppmerksomhet og påvirkning, og vi ser på hvordan man kan skape oppmerksomhet og interesse for sine produkter, hvilke faktorer som skaper påvirkning, hva som virker og hvorfor.

I løpet av dagen kommer vi til å være innom forbrukertrender, matvaretrender, nye produkter, presentasjon og innpakning, medievaner og kommunikasjonskanaler, og vi skal se på hvordan det påvirker mulighetene vi har for å skape oppmerksomhet.

Det blir nok en gang et variert program med nøye utvalgte foredragsholdere fra inn- og utland. Målsettingen er at alle skal få med seg en rikelig dose med inspirasjon, ny kunnskap og ord til ettertanke.

Arrangementet avholdes på Gamle Museet i Oslo.

 

Møllerens Inspirasjonspris 2018

I 2017 var Morten Schakenda vinner av Møllerens Inspirasjonspris. Dette er en ærespris som tildeles den/eller de som over tid har utmerket seg spesielt positivt i bransjen. Under årets middag på Ekebergrestauranten vil vi – i tillegg til å servere middag og underholdning – dele ut årets Møllerens Inspirasjonspris 2018. Husk å melde deg på både fagdel og middag med underholdning og prisutdeling. 

 

Vi håper å se deg denne dagen og om du har spørsmål om arrangementet oppfordrer vi deg til å ta kontakt med din Møllerens kontaktperson.