Møllerens har åpnet en helt ny Havremølle i Skien

I over 150 år har vi bygget opp en solid kultur med unik kompetanse og kunnskap om korn og kornbaserte næringsmidler. Når vi nå har bygget en helt ny havremølle gjør dette oss i stand til å tilby deg et enda større utvalg av korn produkter.

Vårt tilbud av havre vil ha et bredt spekter av smak, aroma og granulasjon. Råvarene kommer fra nøye utvalgte områder med spesielt gode vekstforhold for havre.

At vi er et norsk selskap, med norske eiere som investerer for å skape gode arbeidsplasser for matproduksjon i Norge er vi stolte av. Vi vil gjennom dette bidra til å skape kortreiste matopplevelser i Norge. Dette vet vi at nordmenn ønsker og vi er klar til å bidra. Vår nye havremølle gir både våre kunder og oss mange nye, spennende muligheter.

Den nye møllen ligger i vårt øvrige anlegg i Skien, og er et komplett eget anlegg, med effektive maskiner og fremtidsrettet teknologi. Den nye havremøllen er en fremtidsrettet investering for Norgesmøllene. Vi er veldig stolte av det nye anlegget og gleder oss til å vise hva det kan gjøre for deg, enten du jobber innenfor bakeri- eller dagligvaresektoren, industrien eller storhusholdning. I tillegg til topp moderne anlegg, har du gjennom oss tilgang til landets ypperste ekspertise på korn og cerealer, og vi ønsker at du skal lykkes, sammen med oss!

Ta kontakt med oss hvis du utfordre oss på hvordan vi kan bidra positivt til utvikling av dine produkter og din bedrift. Vi er bedre rustet enn noen gang til å yte topp service og bistå til spennende produktutvikling, som også gir lønnsomhet i et marked i vekst.