Møllerens Inspirasjonsdag 2019 - hold av torsdag 19. september 2019

 

Den 19. september arrangeres Møllerens Inspirasjonsdag for deg som jobber med mel- og kornbaserte produkter innen bakeri, storhusholdning, industri og dagligvare. Årets arrangement finner sted på Teatro, Stortingsgata 16, Oslo. 

 

Femte året på rad

Det er femte året på rad at Møllerens samler viktige aktører i bransjen til å dele erfaringer og bli inspirert. Arrangementet har utviklet seg til å bli en viktig faglig arena for bransjen med rundt 130-140 aktører tilstede. 

 

Årets tema: Spisevaner i endring

Årets tema er spisevaner i endring, vi ser på hvordan etablerte vaner utfordres og endres, hvilke faktorer som påvirker våre valg og vi får innblikk i de viktigste forbrukertrendene. Du vil også møte personer som deler sine refleksjoner rundt å lede selskaper i et samfunn i konstant endring.                                                                

Dagens konferansier er næringslivslederen og foredragsholderen Bjørn Erik Helgeland. Han vil lede oss gjennom et variert program med nøye utvalgte foredragsholdere fra inn- og utland. Målsettingen er at alle skal få med seg en rikelig dose med inspirasjon, ny kunnskap og ord til ettertanke. 

På programmet står blant annet følgende foredragsholdere: 

  • Administrerende direktør Hege T. Berg-Knutsen i COOP Norge Industri AS vil dele sine tanker om hvordan dagligvarebransjen påvirkes av endringer i matvaner og hva COOP gjør for å møte fremtiden 

  • Leo Campbell & Melissa Sharp fra Modern Baker (UK) kommer for å snakke om deres «healthy baking» konsept og veien fra forskning, oppstart frem til fullskala produksjon med eget bakeri og produktlinje

  • Trendforsker Louise Byg Kongsholm som er administrerende direktør i den danske Pej-gruppen kommer for å snakke om aktuelle trender

  • Trendspotter Matthew Brown fra Ecochamber (UK) deler sin innsikt i forbrukertrender og innovasjoner fra “retail” – dagligvare, bakeri m.m.   

 

Program

08:30   Frokost og registrering

09:00   Åpning og velkomst

09:10   Artig og lønnsom ledelse i 3 perspektiver v/ Bjørn Erik Helgeland

09:35   Spisevaner i endring v John Spilling, IPSOS

10:10   Om overstimulering og lykkefølelse v/Einar Risvik, Nofima

10:50   Pause

11:15   8 megatrends du ikke kan gå glipp av v/Louise Byg Kongsholm, Pej Gruppen

12:00   Lunsj

13:00   Introduksjon v/Bjørn Erik Helgeland

13:05   Retail - trendspotting - forbrukeradferd v/Matthew Brown, Echochamber (UK)

14:00   Pause

14:25   Handlevaner og  konkurransestrategi dagligvare v/ Hege Berg-Knutsen, administrerende direktør, Coop Norge Industri AS

15:00   Starting afresh with health + wellness in bakery v/Leo Campbell & Melissa Sharp, Modern Baker (UK)

15:30   Fra idé til suksess v/Sverre Steensen, Gründer

16:05   Avslutning av faglig del

Møllerens Inspirasjonspris 2019

I 2018 var Øyvind Lofthus vinner av Møllerens Inspirasjonspris. Dette er en ærespris som tildeles den/eller de som over tid har utmerket seg spesielt positivt i bransjen. Under årets middag på Teatro vil vi – i tillegg til å servere middag og underholdning – dele ut årets Møllerens Inspirasjonspris 2019. Husk å melde deg på både fagdel på dagtid og middag med underholdning og prisutdeling på kveld. 

 

Vi håper å se deg denne dagen og om du har spørsmål om arrangementet oppfordrer vi deg til å ta kontakt med din Møllerens kontaktperson.

 

  MELD DEG PÅ HER