Sjekk ut vårens nyheter 2022

Sjekk ut våre spennende bakenyheter til pizzaentusiasten og surdeigsbakeren. Og i tillegg nye gode og næringsrike Urkraft-produkter av havre som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller på tur

 

 

Lag perfekt napolitansk pizzabunn med Møllerens Pizzamel Tipo 00

Etter grovbrød er det pizzabunn folk i Norge baker aller mest. Vi lanserer nå et nytt spesialmel perfekt for dedikerte pizzabakere. Tipo 00 er et ekstra finmalt mel som er nærmest som pudder. Melet består av kraftige hvetesorter med hele 12,5 % proteiner. Det gir en smidig og elastisk deig å jobbe med, og sikrer en pizzabunn med høy og luftig kant og myk og elastisk innside, en såkalt Napolitansk stil.

 

 

Nå blir det enkelt å bake surdeigsbrød!

Vi lanserer nå en bakemiks på surdeigsbrød med aktiv surdeig. Sammen med hvete og rug, inneholder bakemiksen en naturlig tørket surdeig som blir aktiv når du tilsetter vann. På den måten slipper du hele jobben med å utvikle og holde liv i en surdeigsstarter selv. Smart, ikke sant? Bruk av surdeig er trolig den eldste måten å få et brød hevet på, slik at du får luftig bakverk uten bruk av gjær. Resultatet blir et brød med god aroma og smak, med sprø skrope og saftig innside.

 

 

 

Endelig kan vi tilby Urkraft havrebarer

Havrebarer som er perfekt på tur, på jobb, før- og etter trening, på vei til barnehagen eller når du bare trenger påfyll. Rett og slett næring til nye opplevelser!

 

 

 

Ukraft havregryn nå også med et økologisk alternativ

En økologisk variant har vært savnet og etterspurt i lang tid. Nå er endelig ventetiden over! Urkraft økologisk lettkokte havregryn 1 kg er produsert i Skien med førsteklasses økologisk havre.