Sjekk ut vårens nyheter 2023

Sjekk ut vår spennende bakenyhet til pizzaentusiasten og nye gode og næringsrike Urkraft-produkter av havre som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller på tur

 

           

 

Nyhet til travle pizzaelskere 

Pizza er noe av det som bakes oftest i Norge. For mange er det imidlertid vanskelig å få tid til å bake i en travel hverdag. Løsningen er da Møllerens pizzabunnmiks. Den inneholder tipo 0 mel og surdeig. Det blir en smidig deig som er lettere å kjevle. Resultatet er en «crispy» pizza med sprø skorpe. Med dette produktet får du nok til en langpanne for hele familien, eller 4 mindre pizzabunner.

 

 

 

Havredrikk med norsk havre

For de som ønsker å bytte ut den ordinære melken med et plantebasert alternativ lanserer vi to varianter med havredrikk. Urkraft havredrikk barista er perfekt i kaffen og Urkraft havredrikk naturell til alt annet som alternativ til melk. Havre er en fantastisk råvare med masse næring. I tillegg har vi også tilsatt kalsium, jod, vitamin D, vitamin B12 og vitamin B2. I sum er dette produkter som både smaker og gjør godt. 

 

 

 

Granola med norsk havre 

Norgesmøllene lanserer også eneste granola på markedet som er laget i Norge med norsk havre. Produktene er nøkkelhullmerket med høy andel fullkorn og er helt uten tilsatt sukker. Smakene som tilbys er friske og spennende inspirert av norsk natur. Variantene som tilbys er eple, jordbær & bringebær og 4-korn, pakket i praktisk resirkulerbar emballasje.