Møllerens Boller, Glutenfri
Møllerens glutenfri boller er et godt alternativ for deg som ikke kan spise vår tradisjonelle bolleblanding
Møllerens Boller er nordmenns soleklare favoritt. 3 av 4 velger denne når de skal bake boller hjemme. Nå får du også den gode smaken av Møllerens Boller som glutenfritt alternativ! Oppskriften vår gir skikkelig gode boller slik de må være når de kommer fra Norges nr. 1 bollemerke.
Vi har virkelig lagt oss i selen for å skape et nytt kvalitetsnivå hva gjelder smak, konsistens og utseende på glutenfri bakst. Bolleblandingen i posen er uten egg, melk og hvetestivelse og er derfor tilpasset flere typer matintoleranse.
Ingredienser
Allergener uthevet
Maisstivelse, sukker, glutenfri finmalt havremel, fortykningsmiddel (xantangum), kardemomme, salt og enzym
Næringsinnhold pr. 100g ferdig produkt
Hold pekeren over for å lese mer
- Energi1356 kJ/323 kcal
- Fett13,1 g
- Karbohydrater 50,1 g
- herav:
- sukkerarter 12,9 g
- Kostfiber 0,8 g
- Protein 1,1 g
- Salt 0,9 g
Oppbevaring
Tørt og ikke over normal romtemperatur.
Produkttips!
Vi har oppdaget en liten feil i oppskriften på pakken, tilsett ½ dl mer vann til blandingen enn det som står på posen, da blir bollene best!
Produkttips!
Kan benyttes i en lavFODMAP-diett