Møllerens visjon er at
vi skal skape Bakeglede!

Våre kjerneverdier er viktige for vårt produktspekter. Disse verdiene er at vi skal levere i henhold til; Kvalitet, Opprinnelse, Levende og Aktuell.

 

Vi ønsker å være en støttespiller for deg slik at du sikrer kvalitet til dine kunder. Du skal være sikker på å få gode innspill og ideer, at du er garantert stabil kvalitet, og at våre konsulenter til en hver tid vil være behjelpelig om du skulle trenge vår assistanse.

 

 

Nyhet – ROBUST sammalt mel!

Visste du at ROBUST mel gir deg unike muligheter til å forbedre brødvarene dine? Nå følger vi opp fjorårets lansering med en ny sammalt variant. Les mer om serien ved å laste ned brosjyre her.

 

Last ned brosjyre

Datablad

For å gjøre det enklere for våre kunder har vi opprettet denne siden hvor dere enkelt kan logge på for å få tilgang til deres resepter/datablad. Disse vil til en hver tid være de siste oppdaterte versjonene.

Har du ikke konto? Kontakt oss for mer informasjon om hvordan du kan få tilgang.

 

Logg inn

Vital
for en god hverdag

Å spise sunt, godt og variert er viktig for en god og livskraftig hverdag. Møllerens Vital er en serie med konsentrater og baser som, i tillegg til å være sunn, sikrer det “lille ekstra” av viktige vitaminer og næringsstoffer. De første produktene er D-vitamin Konsentrat og D-vitamin melbase.

 

Last ned brosjyre

Møllerens ØKOlogiske

Møllerens ØKOlogiske er en komplett serie med alt du trenger for å lage spennende og smakfulle økologiske brød- og bakervarer.

 

Last ned brosjyre

Kontakt oss