Her finner du et utvalg brosjyrer og inspirasjonshefter med våre produkter, som vi håper vil inspirere deg.

 

100 % Norsk – Møllerens Mirakelmel

                                      

100 % norsk mel basert på vårhveten Mirakel (navnet på kornsorten). Kortreist og lokalt – dyrket på åkre i østlandsområdet. Mirakel er klimasmart og sunnere da vi tar i bruk en større del av kornet når vi maler melet. Det betyr mindre kli og at mer av det gode i kornet beholdes. Melet har god bakeevne og mer smak.

Last ned brosjyre

Møllerens glutenfritt til bakeri

En serie spesialtilpasset mel, havregryn og melblandinger fra Møllerens, egnet for glutenfri bakst. I november 2019 ble Møllerens kåret til årets BESTE PRODUSENT AV GLUTENFRI MAT. Se vår NYE og OPPDATERTE brosjyre.

Last ned brosjyre

Møllerens Surdeig

Møllerens har et bredt utvalg surdeig både i tørr og flytende form og med ulike syregrad. Surdeigene er 100 % naturlige, de inneholder ingen tilsetnings- eller andre fyllstoffer. De er enkle å bruke og ikke minst er de kostnadseffektive i bruk.

Last ned brosjyre

Inspirasjon Vår 

Nytt år og tid for å la seg inspirere til bakst tilpasset påske, vår, sommer og grill.

Last ned inspirasjon

 

Havreinspirasjon fra Møllerens

Møllerens Havremølle i Skien tilbyr et stort utvalg av havreprodukter med unik smak og høy kvalitet!

Solid kompetanse om korn kombinert med norske, sunne og naturlige råvarer er det beste utgangspunkt for mange spennende og velsmakende brød- og bakervarer.

Last ned brosjyre

 

Tipo 0 – perfekt til mer enn pizza

Møllerens Tipo 0 er et spesialmel laget av nøye utvalgte kornsorter, ekstra finmalt etter italienske kriterier. Melet er godt egnet til finere bakverk som focaccia eller rustikke, luftige brød – i tillegg til pizzabunn.

Last ned produktark