Møllerens Focaccia
Focaccia - perfekt tilbehør til middag, helgekosen eller generelt når du har lyst på ekstra smakfullt glutenfritt brød.
Med Møllerens halvstekte brødprodukter er nystekt glutenfri bakst aldri langt unna. Focaccia har god smak fra rosmarin og olivenolje, og er bakt som et brytebrød for ekstra saftighet. Luftig konsistens med en gyllen og sprø stekeskorpe.
Fremgangsmåte:
1
Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca. 15 min
Ingredienser
Allergener uthevet
Vann, maisstivelse, rismel, linfrømel, olivenolje (1,7%), eddik, gjær, sukker, salt, fortykingsmiddel (xantangum, cellulose gum), rosmarin (0,4%), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)
Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer
- Energi930 kJ/221 kcal
- Fett2,5 g
- Karbohydrater 45,4 g
- herav:
- sukkerarter 1,1 g
- Kostfiber 2,2 g
- Protein 2,7 g
- Salt 1,0 g
Oppbevaring
Oppbevares i romtemperatur