Møllerens Grove bagetter
Grove bagetter - et perfekt alternativ til å bake fra bunnen av i en hektisk hverdag
Med Møllerens halvstekte brødprodukter er nystekt glutenfri bakst aldri langt unna. Bagettene er 39% grove og nøkkelhullsmerket uten at det går på bekostning av god smakt. De er bakt med havre og chiafrø, og har en luftig kosistens med sprø stekeskorpe.
Fremgangsmåte:
1
Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 min
Ingredienser
Allergener uthevet
Vann, havregryn (14,6%), fullkornsrismel, maisstivelse, linfrømel, solsikkekjerner, chiafrø (2,4%), gjær, brun farin, eddik, fortykningsmiddel (xantangum, cellulose gum), rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, salt, konserveringsmiddel (kalium sorbat).
Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer
- Energi946 kJ/225 kcal
- Fett6,8 g
- Karbohydrater 30,8 g
- herav:
- sukkerarter 2,0 g
- Kostfiber 5,8 g
- Protein 6,9 g
- Salt 0,96 g
Oppbevaring
Oppbevares i romtemperatur
Halvgrovt
Grovhet: 39%
Nøkkelhullsmerket
Et sunnere alternativ