• Møllerens Skillingsboller

Møllerens Skillingsboller

Fyll huset med duften av nybakte skillingsboller. Bak Møllerens Bergenske Skillingsboller og inviter til kaffe og boller.

Møllerens Bergenske Skillingsboller gir deg rykende ferske skillingsboller på 1-2-3. Veldig enkelt og veldig godt.

Fremgangsmåte:

1

Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 1 pakke gjær, 4 dl lunkent vann og 100 g smeltet smør eller olje. Elt deigen ca 5 min i kjøkkenmaskin, eller for hånd til deigen blir smidig

2

La deigen hvile i minimum 10 min. Kjevle deigen ut til en firkant på ca. 45x45 cm. Pensle deigen med vann. Strø over sukker og kanel, og rull deigen sammen til en pølse. Skjær ca. 20 skiver og sett dem på en plate med bakepapir. Dekk til med et kjøkkenhåndkle og hev bollene på et lunt sted i 45-60 min til de har dobbel størrelse

3

Stek bollene ved 225 ° C midt i ovnen i 8-10 min avhengig av ovn. Avkjøl bollene på rist

Ingredienser
Allergener uthevet

hvetemel, sukker, emulgator (E472e, E471), salt, rapsolje, antiklumpemiddel (inulin), melbehandlingsmiddel (E300 og enzym (alfa-amylase)) og aroma.

Kan inneholde spor av Soya, Sesamfrø

Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer

Oppbevaring

Tørt og kjølig. Godt adskilt fra varer med sterk lukt.