• Møllerens Sjokoladekake

Møllerens Sjokoladekake

Bestselgeren Møllerens Sjokoladekake har blitt enda bedre. Fortsatt uten tilsatt egg og melk. Fortsatt nok kake til et helt fotballag. Prøv den!

Vi spurte dere hvordan vi kunne gjøre sjokoladekaken vår enda bedre. Nå er resultatet klart! Vi har fylt sjokoladekaken med enda mer saftighet, mer av den fyldige sjokoladesmaken og fått frem enda luftigere konsistens. En nydelig kake med en smak som alle kan like.

Og du, vi har også gjort tilberedningen og oppskriftstipsene enda tydeligere. Lag kaken uten egg og melk, eller med smør og egg – valget er ditt.

 

Fremgangsmåte:

1

Sett ovnen på 180 °C

2

Tøm kakeblandingen i en bolle og tilsett 4 dl vann, 250 g smør og 2 egg. Rør/visp godt sammen. Fordel røren jevnt i en godt smurt eller bakepapirkledd langpanne

3

Stek kaken midt i ovnen i 30-40 min avhengig av ovn

Ingredienser
Allergener uthevet

Sukker, hvetemel, maisstivelse, kakao, hevemiddel (E450, E500, E341), vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma), salt, fortykningsmiddel (xantangummi)

Kan inneholde spor av Egg, Melk

Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer

UTZ Sertifisert

Les mer »

Produkttips!

Lag gjerne kaken uten egg og melk. Tilsett 5 dl vann og erstatt smøret med 2 dl matolje

Produkttips!

For enda bedre smak og konsistens tilsett 1-2 ekstra egg og bytt ut vannet med melk

Produkttips!

Sjokoladeglasur? Bland 300 g melis, 1 ss kakao og litt vann og rør til passe tykkelse