• Møllerens Sjokoladekake

Møllerens Sjokoladekake

Møllerens Sjokoladekake til stor langpanne uten tilsatt egg og melk er en slager i alle bursdager og til dugnad og fotballcup.

Sjokoladekaken er enkel å lage og smaker saftig og godt for både små og store. Pynt gjerne kaken med glasur og ønsket dekor.

 

Fremgangsmåte:

1

Sett ovnen på 175 ° C

2

Tøm kakeblandingen i en bolle, tilsett 5 dl vann og 2,5 matolje*. Rør/visp godt sammen (gjerne i maskin). Fordel røren jevnt i en godt smurt eller bakepapirkledd langpanne (som tilhører ovnen)

*Istedenfor matolje kan du bruke smeltet smør eller smeltet/flytende margarin. Vær oppmerksom på at smør/margarin inneholder melk

3

Stek kaken midt i ovnen i 30-40 min, avhengig av ovn. Avkjøl på rist

Ingredienser
Allergener uthevet

hvetemel, sukker, palatinose, hevemiddel (E450, E500, E341), hvetestivelse, kakao, vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma), salt, fortykningsmiddel (xantangummi).

Kan inneholde spor av Egg, Melk

Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer

Oppbevaring

Tørt og ikke over normal romtemperatur.

UTZ Sertifisert

Les mer »