• Møllerens Hvete Helkorn

Møllerens Hvete Helkorn

Hvete helkorn benyttes når grov bakst også skal inneholde hele korn. Ekstra godt i brød og rundstykker

Hvete helkorn er et rent naturprodukt. Hvetekornet har vi delvis knust under maleprosesssen, og produktet inneholder hele hvetekorn i forskjellige størrelser. Brukes vanligvis i gjærbakst der det er ønskelig med høyere andel hele korn i det ferdige produktet.

Ingredienser
Allergener uthevet

Hele hvetekorn.

Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

Produkttips!

Du må bløtlegge eller skålde (koke opp) helkorn hvete før bruk for å unngå harde korn i den ferdige baksten. Ca. 1 time i lunkent vann (hvor myk du vil ha kornene avgjør lengden på bløtlegging).