• Møllerens Semulegryn

Møllerens Semulegryn

Semulegryn er perfekt til å lage grøter, puddinger og sauser. Brukes gjerne også i bakverk som dekor på brød, eller som strømel

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk og betyr semi-malt. Den innerste kjernen i hvetekornet grovmales til store partikler, og ikke til mel.  Semolina, som brukes til å lage den tradisjonelle pastaen, blir malt fra durumhvete. I Norge og England har semulegryn fra hvete tradisjonelt sett blitt brukt til å lage grøter, puddinger og kaker. 

Ingredienser
Allergener uthevet

semulegryn (Innerste kjernen av hvetekornet)

Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

Produkttips!

Bruk Møllerens Semulegrun til å lage grøt, ha på rød saus som tilbehør

Produkttips!

Strø semulegryn utover bakeplaten så får du en ekstra sprø pizzabunn!