Visjon & verdier

Vi ønsker at alle våre kunder gjennom å prøve våre produkter skal oppleve at produktene smaker godt, er lettvint å lage og resultatet blir vellykket. Alt vårt arbeid tar utgangspunkt i vår visjon og våre verdier. 

VISJON

Vår visjon er vårt målbilde og hva vi jobber for å skape hver dag:

 

“Minnerike matopplevelser”

VERDIER

Våre verdier er hvem vi er og hva som kjennetegner oss som selskap:

 

Stolt

Møllerens fylte 150 år i 2016! I Møllerens har vi jobbet med kornbaserte produkter siden 1866. Vi er et heleid norsk selskap som helt fra oppstarten i 1866 har basert all drift på det solide håndverket.

Vi har en stolt historie og ansatte som hver dag gjør sitt ytterste for at våre kunder skal få den aller beste opplevelsen i møtet med selskapet og våre produkter. I over 150 år har Møllerens vært tilstede hver dag i nordmenns liv. Millioner av store og små begivenheter og måltider. Denne tilliten gjør oss ydmyk - og stolt - vi håper du merker det på en positiv måte i ditt møte med oss.

 

Fremtidsrettet

Møllerens er i konstant endring i takt med tiden vi til enhver tid lever i, og endringer i våre kunders behov. Vi er bevisst at vår lange historie og ansattes kompetanse skal brukes til beste for våre kunder. Våre ansatte skal være fremover lent, nysgjerrig, og vil alltid kjennetegnes av å se etter muligheter for videreutvikling. Vårt mål er å være en spennende og inspirerende samarbeidspartner og merkevareleverandør.

 

Lagspiller

Vi beskriver gjerne den ekte Møllerens medarbeideren som den kunnskapsrike personen som trives aller best med å spille på lag med andre. En person som har et brennende engasjement og ønske om å bidra hver dag for å spille kolleger og kunder gode. Dette er såpass viktig for oss at vi til og med regner det som grunnlaget for hele vår virksomhet. 

 

Kvalitet

Denne verdien har betydning for både Møllerens produkter og Møllerens ansatte og hva våre kunder kan forvente i møte med begge. Vi er fagfolk som kan korn. Hos oss finner du både møllermestere, bakermestere, bakere, ernæringsspesialister og matentusiaster. Vårt mål er at du som spiser våre produkter skal oppleve at de både gjør godt og smaker godt! Vi finner det beste kornet og bearbeider det som bare vi kan.