
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg pose
Hvis du ønsker å gjøre bakingen enklere kan du bruke bakemiksen Møllerens Brownies fremfor å lage den fra bunnen av. Følg da fremgangsmåten på posen
Sett ovnen på 175 °C
Rør sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle
Tilsett 1 dl vann, 2 egg og 150 g smeltet smør/margarin. Rør godt sammen til massen begynner å bli seig
Fordel røren jevnt i en bakepapirkledd langpanne ca. 30 x 40 cm. Bruk en slikkepott fuktet med vann eller en varm kniv, da er det lettere å få kakerøren utover i formen
Stek kaken midt i ovnen i ca. 20 min. Kaken må ikke stekes for lenge, da blir den hard
Avkjøl i formen, gjerne i kjøleskap, da blir brownien ekstra seig
Pisk kremfløten til krem. Hvis du ønsker kremen litt søt, tilsett 1 ts sukker
Skyll bærene og la dem tørke
Sett kaken på et fat som passer til hele kaken. Minimum 35 x 45 cm
Smør et tynt lag med kremfløte over kaken (alternativt kan du bruke en sjokoladeglasur). Ha resten av kremen i en sprøytepose. Bærene settes på kaken slik at de danner det norske flagget. Start med blåbærene fra midten av toppen på kaken. Sprøyt ut en liten topp med krem på begge sidene av blåbærene for å danne de hvite stripene i flagget. Fordel bringebærene på de fire sidene