
Møllerens Brownies
Møllerens Brownies seige og fudgy
Kok opp kremfløte (vær forsiktig da kremfløten koker fort opp)
Rør ut sjokoladen i kremfløten og la blandingen få et oppkok
Hell blandingen i en skål og sett den i kjøl til den er helt kald. Dette tar ca. 4-5 timer (kan gjerne lages dagen før)
Lag brownie som beskrevet på posen og avkjøl denne
Stikk ut små rundinger av browniekaken, passe diameter er 4-5 cm
Pisk opp kremen du har laget, til den er stiv. Sprøyt kremen på hver brownie ( (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen)
Pynt med et bringebær og eventuelt litt smeltet hvit sjokolade over
Etter at du har stukket ut rundinger fra browniekaken har du gjerne litt rester. Disse kan du bruke til å lage Browniekuler (se bilde nedenfor). Du blander restene sammen med litt bringebær syltetøy og former de til runde kuler. Dypp disse i smeltet sjokolade, og sett de til avkjøling