
Bollekake
Bruk Møllerens Verdens beste bolleblanding til å lage en myk og saftig bollekake. Et glasert lokk på toppen av smeltet smør, sukker og kanel er prikken over i-en.
Følg fremgangsmåten som anvist på pakken
La deigen hvile i minimum 10 min
Del deigen i ca. 10 deler og trill til vanlige boller
Legg bollene tett i tett i en rund kakeform, 24 cm diameter, dekket med bakepapir i bunn og smurt i kantene
Dekk til bollekaken med kjøkkenhåndkle og hev på et lunt sted i 45-60 min, eller til dobbel størrelse. Pensle med smeltet smør og dryss kanel og sukker over rett før steking
Stek bollene ved 210°C midt i ovnen i 15 - 18 min avhengig av ovn. Avkjøl på rist
Stryk smeltet smør over bollene rett før de stekes og dryss over kanel og sukker. Bollekaken får en smakfull karamellisert overflate