
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg pose
Har du kakerester tilgjengelig? Da kan du bruke dette og omforme til kule Cake Pops fremfor å bake en ny kake. Alternativt kan du skjære rent kantene neste gang du lager en langpannekake og bruke dette til å lage Cake Pops.
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen
Ha røren i en smurt kakeform som har bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 180°C i ca. 30 min (sjekk med en tynn trepinne, eksempel tannpirker, at kaken er gjennomstekt i midten). Avkjøl kaken helt i formen
Smuldre kakebunnen og bland inn 200 g kremost
Form kuler av deigen, ca. 4 cm i diameter, eller den størrelsen du ønsker. Sett dem på et brett og avkjøl i kjøleskap i ca. 30 min.
Smelt den mørke og hvite sjokoladen hver for seg i vannbad. Da får du noen brune og noen hvite Cake-pops
Ta kakene ut fra kjøleskap, stikk kakepinner inn i kulene og dypp i sjokolade og strøssel
Sett Cake Pops-ene i et stort glass eller stikk dem inn i isopor eller lignende slik at du får en fargerik bukett med kaker.
Alternativt kan du sette Cake Pops-ene opp ned på et dekorativt fat med pinnen opp. Bind en liten sløyfe rundt hver pinne, så ser det ekstra lekkert ut.