
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg pose
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis
Ha rød konditorfarge i den røde bunnen, og blå konditorfarge i den blå bunnen
Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i den røde og blå eggedosisen
Ha rørene i smurte kakeformer som har bakepapir i bunnen. Stek kakene på rist midt i ovnen ved 180°C i ca. 30 min (sjekk med en tynn trepinne at kakene er gjennomstekt i midten). Avkjøl kakene helt i formen.
Løsne kakene fra formene med en skarp kniv. Ta dem ut av formene og fjern bakepapirene. Del kakebunnene i 2 horisontalt
Pisk kremfløten og sukker til det blir en krem og rør inn mascarpone
Begynn med rød bunn, ha på pisket krem, blå bunn, pisket krem, og til slutt rød bunn
Smør krem over hele kaken og pynt for eksempel med bær eller frukt