
Tøm posens innhold i bakebollen
Tilsett 1 pakke gjær og 5,5 dl lunkent vann (38-40 °C)
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd
Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat
Rull deigen til en pølse og del den i 20 emner som rulles ut til rundstykker og legges på et stekebrett med bakepapir
Pensle rundstykkene med litt vann og dekorer med ønsket type frø
La rundstykkene heve under et kjøkkenhåndkle i 45-60 min, eller til dobbel størrelse
Stek rundstykkene ved 200 °C på nederste rille i ca. 15 - 20 min avhengig av ovn. Avkjøl rundtstykkene på rist
Rundstykkene kan fryses. Tines og varmes midt i ovn på 200 °C i 3-4 min og de blir som nystekte