
Tøm posens innhold i en bakebolle
Tilsett 1 pk gjær, 4 dl lunkent vann (38-40 °C) og 100 g smeltet smør eller 1 dl olje/flytende margarin
Elt deigen ca. 5 min i en kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd til deigen blir smidig
La deigen hvile 10 min mens du lager pistasjfyllet
Kjør pistasjnøttene i en foodprosessor
Bland sammen med smør, sukker og kakao til en luftig masse
Del deigen i to, og kjevle hver deig ut til et rektangel på ca 50 x 55 cm
Smør pistasjekremen over deigen
Brett ene halvparten av rektangelet mot midten. Brett den andre halvparten over slik at det blir 3 lag. Strø pistasjenøtter på toppen. Stengene heves på et lunt sted i 45 – 60 min
Stekes på midterste rille 210⁰C 10 – 12 min. Avkjøles på rist. Dekoreres med smeltet sjokolade, og skjæres i trekantede stykker