
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg pose
Elt sammen alle ingrediensene slik at du får en smidig og glatt deig
Dekk deigen med plast eller klede og la den hvile på et lunt og trekkfritt sted i ca. 30 min
Del deigen i 23 deler og trill dem til runde boller
Bruk en stekeplate som er dekket med bakepapir og sett bollene ved siden av hverandre slik at de danner et tre
Dekk platen med et klede eller plast og la dem heve på et lunt og trekkfritt sted i ca. 1 time eller til dobbel størrelse
Pensle bollene forsiktig med melk eller sammenpisket egg og stek dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 min, eller til de er gyllen brun. Steketiden avhenger av ovn
Avkjøl bolletreet på rist og pynt etter ønske, eksempel drysse over litt melis som på bildet
Du kan fint lage Juletreet av en rundstykkedeig og bruke det som julefrokost