
Skjær kjøttet i store terninger, ca. 3x3 cm
Skrell løk og skjær den i skiver
Brun kjøttet i en varm gryte med margarin. Brun gjerne i to omganger slik at kjøttet får en fin jevn farge rundt hele og ikke begynner å koke. Ta så kjøttet til side
Smelt margarin i gryten og ha i hvetemel når margarinen slutter å bruse. Brun jevningen til den har nøttebrun farge
Spe med kjøttkraft litt etter litt til du har en klumpfri og jevn saus
Legg det stekte kjøttet tilbake i gryten sammen med løk og laubærblad. Legg på lokk og la det trekke under kokepunktet i ca. 2,5 timer til kjøttet er mørt. Smak så til med salt og pepper
Bland polenta, vann og melk i en kasserolle
Kok opp under omrøring og la det koke i 4-5 min under konstant omrøring
Skru av varmen og la polentaen svelle i 2-3min
Visp så polentaen glatt, visp inn smør og parmesan. Smak til med salt
Ønsker du en mer kremet konsistens kan du tilsette en fløteskvett eller mer smør og parmesan
Server kremet polenta med den smakfulle kjøttsausen