
Urkraft Glutenfri Havregryn Lettkokte
Glutenfri lettkokte havregryn
Smelt sjokoladen i kaffe og appelsinsaft og bland inn ristede havregryn og valnøtter
Rør til du får en jevn masse
Klem ut i en kakeform på 24 cm kledd med bakepapir
Sett kjølig
Løs opp appelsingelépulveret i kokende vann
Avkjøl til geléen er kald, men fortsatt flytende
Pisk sammen rømme, kremost, melis og vaniljesukker. Pisk kremfløten stiv og pisk kremen deretter inn i fyllet. Pisk til slutt inn avkjølt gelé i en tynn stråle
Hell fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet. Dette tar 4-6 timer
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann og la de ligge der i minimum 5 min
Ha vann og sukker i en kjele og la det koke til alt sukkeret er oppløst
Tilsett appelsinsaften i kjelen
Klem vannet ut av gelatinen og rør det inn i blandingen
Dekorer kaken med friske appelsinbåter og hell over geleen når den er kald