Finmal kjeksene, smelt smøret og bland disse sammen
Sett kakebunnen på kjøl
Legg gelantinplatene i bløt i kaldt vann
Rør sammen kremost, kesam, melis og vaniljesukker til det blir mykt
Kok opp appelsinjuice
Press vannet ut av gelantin platene og rør dem inn i appelsinjuicen, rør til alt er oppløst
Hell gelantin blandingen i en tynn stråle opp i kremostblandingen mens du rører hele tiden
Hell blandingen over den avkjølte kjeksbunnen og la kaken stå på kjøl i 3-4 timer
Pynt med ferske bær
Hvis du foretrekker gelelokk istedet for bær som topp på kaken gjør du som vist nedenfor her:
Ta frem 3 dl ønsket utblandet saft og 3 plater gelantin
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 5 min
Kok opp halparten av saften
Press vannet ut av gelantinplatene og bland med den varme saften, rør godt til all gelatin er oppløst
Bland inn resten av saften som gjerne kan være iskald
La blandingen kjølne litt før du heller den over avkjølt ostekake
Sett ferdig kake på kjøl i 2-3 timer til gele er stivnet