
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg boks
Pisk egg og sukker på medium hastighet i ca. 10 min, til du får en nesten hvit eggedosis. Sikt hvetemelet to ganger gjennom en fin sikt, da blir melet luftig og lett å vende inn i eggedosisen
Vend melet forsiktig inn i eggedosisen. Rør fra kanten av bollen og ned i bunnen hele tiden, mens du vender melet inn i eggedosisen. Hell massen i en bakeform, med bakepapir i bunn og ikke rundt kanten på formen
Stekes på 180 °C i ca. 25 min. Dette kommer litt an på ovnen din, men forsøk å steke på nederste rille i ovnen først
Sukkerbrødet er ferdig når du trykker forsiktig ned på midten av sukkerbrødet og sukkerbrødet spretter opp igjen. Ta sukkerbrødet ut av ovnen, legg bakepapir over og snu det opp ned. La det bli avkjølt
Del sukkerbrødet i tre, og fyll det med det innholdet du vil ha i kaken