
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg pose
Pisk sukker og smør godt i en kjøkkenmaskin til det er hvitt, lett og luftig
Bland de tørre ingredienser. Vend inn i smør-og sukkerblandingen vekselvis med eggene, bland godt for hver gang
Fordel røren i 2 smurte kakeformer på ca. 22 cm og stek kakene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 30 min (avhengig av ovn).
Pisk alle ingredienser til en lett og luftig krem
Del kakebunnene i 2 horisontalt og skjær ut rundinger på 12-15 cm på 2 av bunnene
Start med å legge en hel bunn på et fat. Smør utover smørkremen og legg de 2 utskårne bunner over, bruk smørkrem mellom hvert lag
Fyll på 2 store poser (ca. 350g) non stop, smarties i hullet til det er fylt helt opp til kanten. Legg den siste hele bunnen på toppen som et lokk
Smør kaken på siden og toppen med et jevnt lag smørkrem og pynt eventuelt med strøssel