
Bland alle ingrediensene og elt i ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller rør sammen for hånd. Juster om nødvendig deigen med mel/vann, men la den være litt løs
Hev deigen i 30-40 min, eller til dobbel størrelse
Kjevle deigen tynn i ønsket størrelse (minipizza eller større pizza, her kan du variere som du vil). Ikke etterhev bunnen hvis du ønsker sprø bunn
Stryk over pizzasaus, legg på ønsket fyll og stek pizzaen ved 250 °C i 10–15 minutter avhengig av ovn
Avkjøl på rist. Litt grønt på toppen etter steking smaker godt
For å få en ekstra sprø og tynn pizzabunn benyttes en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du legger på pizzaen. Ikke etterhev bunnen. Strø Møllerens Semulegryn på steinen før du legger på pizzaen for å unngå at den brenner seg fast. Stekes ved 225 °C i 10-15 minutter. Avkjøl på rist