
Varm opp vannet til 37°C (fingervarmt) i en kjele. Smuldre gjæren i en bakebolle og tilsett oppvarmet vann.
Tilsett resten av ingrediensene til deigen.
Elt deigen til den er passe fast og slipper bakebolle og redskap.
Dekk bakebollen med klede, og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter, på et lunt sted.
Hakk opp løk, hvitløk og hermetiske tomater.
Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme.
Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk.
Dryss over basilikum.
Trykk deigen ned i bakebollen.
Ha eventuelt litt mel på benken før deigen tas ut og eltes lett sammen.
Rull deigen til en pølse, og kjevl den ut til en tynn avlang firkant.
Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en tykk pølse.
Skjær pølsen i ca. 1,5 cm tykke skiver.
Legg skivene på en stekeplate med bakepapir.
Dryss på ost.
Ha plast over pizzasnurrene og la dem etterheve i ca. 10-15 minutter.
Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter på 225 °C. Avkjøles på rist.