
Rullekaken kan fylles med ønsket fyll, og det klassiske fyllet er syltetøy. Vår favoritt er ostesmørkrem.
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis
Sikt sammen fin melblanding og bakepulver og vend forsiktig inn i eggedosisblandingen. Ikke rør for mye, det skal bare akkurat være blandet
Kle en bakeplate med bakepapir og smør røren utover hele platen
Stek rullekaken ved 225°C i 6-8 min eller til den er lett gylden (avhengig av ovn)
Med en gang bunnen kommer ut av ovnen veltes den rundt på et nytt bakepapir som er rikelig drysset med sukker. Behold bakepapiret fra stekingen oppå rullekaken. Legg et fuktig klede over og la bunnen avkjøle
Når bunnen er avkjølt fjernes klede og bakepapiret fra toppen. Ønsket fyll smøres over bunnen. Rull kaken sammen. Bruk bakepapiret med sukker til å "stramme" rullekaken når den er ferdigrullet
Skjær i ønskede stykker når den skal serveres