
Hakk løk og gulrot i små terninger
Varm en stekepanne med smør og stek løk og gulrot til det er mykt og blankt
Tilsett lammekjøttdeigen og stek til kjøttdeigen skifter farge
Rør inn tomatpuré
Dryss over hvetemel og la det frese med i 2-3 min
Hell på kraft/buljong og la det småkoke i 15-20 min til sausen har tyknet. Mens dette koker kan du sette stekovnen på 200 °C og begynne på polentamosen under
Smak til med rosmarin, timian, salt og pepper og hell det i en ildfast form
Bland polenta, vann og melk i en kasserolle
Kok opp under omrøring og la koke i 4-5 min under konstant omrøring
Vend så inn revet ost og bre mosen over kjøttet i den ildfasteformen
Dryss så revet ost på toppen før den plasseres litt lavt i stekovnen og stekes på 200 °C i 30 min, til osten er gyllen