
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg pose
Del appelsinene i to og skrap ut innholdet. La saften renne av
Innholdet fra appelsinene skjæres i små biter
Egg og sukker piskes til eggedosis. Smelt smør i en kjele og ha i melken
Ha alt det tørre i eggedosisen, tilsett det våte og bland lett i noen minutter
Ha appelsinbitene i røren og fyll appelsinskallene halvfulle
Sett appelsinene på et bakebrett og stek dem på 180 °C i 20-25 min
Pakk hver appelsin i aluminiumsfolie. Ikke pakk helt tett, men ha en liten åpning slik at luft kommer både ut og inn og at det er plass for heving. Sett hver appelsinpakke rett og stødig på grillen, gjerne indirekte varme. Stek dem i 20-25 min til de er gjennomstekte. Sjekk pakkene innimellom. Du kan også steke disse på bålet. Legg dem da på en rist over glørne.
Spises med skje rett fra skallet mens de fremdeles er litt lune