
Møllerens Siktet Hvetemel
1 kg boks
Rør smør og sukker hvitt. Rør til det blir en luftig røre. Tilsett ett egg om gangen og rør kraftig mellom hvert. Røren skal bli som en luftig eggedosis
Sikt sammen det tørre og tilsett røren vekselvis. Til sist melken. Helles i smurt form, ca. 20 - 22 cm diameter
Stekes ved 175 °C på nederste rille i ca. 45 min
Smelt sjokoladen og smøret på svak varme. Avkjøl blandingen
Bruk miksmaster, pisk inn melis, vaniljesukker og eventuelt kakao. Pisk til slutt inn eggene, ett av gangen
Del kaken i to og fyll kaken med halvparten av kremen
Resten av kremen strykes ut over toppen av kaken. Kaken må være avkjølt før sjokoladekremen strykes på
Rasp revet appelsinskall over som pynt og server gjerne sammen med appelsinbåter. En uslåelig kombinasjon