
Tøm posens innhold i en bakebolle
Tilsett 1 pk gjær, 4 dl lunkent vann (38-40 °C) og 100 g smeltet smør eller 1 dl olje/flytende margarin
Elt deigen ca. 5 min i en kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd til deigen blir smidig
La deigen hvile 10 min mens du lager snickersfyllet
Bland romtemperert smør, sukker og kakao til en smørkrem
Finhakk sjokoladen og peanøttene
Kjevle deigen ut til et rektangel
Ha smørkremen over halvparten av deigen og strø den finhakkede sjokoladen, peanøttene og fudgen over
Brett den andre halvdelen av deigen over smørkremen
Skjær i strimler på 2 cm og rull slik at den tvinner seg. Lag en knute av deigen, eller form som du vil
Legg på et stekebrett, og la bollene heve lunt og tildekket i 45 - 60 min, eller til de har dobbel størrelse
Stek ved 220 °C i 10 - 12 min (avhengig av ovn)