
Bland alle ingrediensene og elt deigen lett sammen for hånd eller i en kjøkkenmaskin
Rull deigen til en pølse og del den i 10 deler. Formes til runde boller og trykkes flate
Kjevle hver bolle til en tynn rund tortilla på ca. 20 cm i diameter. Bruk gjerne litt mel på bordet, men børst det av tortillaen før steking. Når du kjevler er det smart å rulle vekselvis mot venstre og høyre - da er det lettere å få en rund form på tortillaen. Det er også lurt å snu den underveis. Tortillaen skal være tynn for å få en myk konsistens som er lett å brette sammen ved spising
Stek tortillas på stekepanne eller steketakke til de får litt farge på undersiden eller begynner å blåse seg litt opp på oversiden. Pannen skal være så varm at det tar ca. 30 sek, snu og stek på den andre siden. Stek dem heller litt for lite enn litt for mye. Blir de for mye stekt kan de bli tørre og sprekker lettere
Legg ferdigstekte tortillas på en tallerken og plasser en annen tallerken over - da holder de seg myke til servering
Finhakk chilli, ananas og koriander. Bland sammen alle ingrediensene og hell over olivenolje
Legg ferdigkokte scampi i marinaden og bland godt. La marinaden stå i 15 min, gjerne lenger
Skjær opp ingrediensene; mangoen i terninger på 0,5-1 cm, finhakk chillien og grovhakk korrianderen. Bland det sammen
Press saften fra limen over og bland forsiktig sammen. Topp med litt ekstra korriander på over